مديريت خدمات آموزشي

مديريت خدمات آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان مجری قوانین و مقرراتی است که تحت عنوان آیین نامه ها و سرفصل های آموزشی "دوره کارشناسی" ، " کارشناسی ارشد " و " دکترا " توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تدوین شده و از بدو ورود دانشجویان در کلیه مقاطع به دانشگاه تا زمان فراغت از تحصیل و در مواردی بعد از فراغت از تحصیل ایشان اعمال می شود.

اهم خدمات ارائه شده به دانشجویان و دانش آموختگان این دوره ها توسط واحدهای تابعه (اداره خدمات آموزشی و اداره پذیرش و فارغ التحصیلی) به شرح زیر می باشد:

1. پذیرش، ثبت نام و پیگیری امور نظام وظیفه مربوط به دانشجویان مقاطع مختلف.

2. انجام امور مرتبط با نقل و انتقال، میهمانی و تغییر رشته دانشجویان مقاطع مختلف.

3. صدور احکام مربوط به دانشجویان مقاطع مختلف.

4. صدور گواهینامه موقت، دانشنامه و ریزنمرات قابل ترجمه دانش آموختگان مقاطع مختلف.

5. صدور تاییدیه مدارک تحصیلی دانش آموختگان مقاطع مختلف.

تلفن تماس: 33912305-031
نمابر: 33912310-031
تماس مستقیم با مديريت خدمات آموزشي در ساعات اداری از شنبه تا چهارشنبه ازساعت 8 صبح تا 14:30
پست الکترونیکی مديريت خدمات آموزشي: pdo@of.iut.ac.ir